A053 – Fraaie conische – cilindrische masten

Geplaatst op: 04-01-2023

Sfeer en identiteit stonden centraal om het bezoekersgemak te vergroten en om ‘huiskamer voor alle inwoners van Made’ te creëren. Met een slimme lichtroute wordt gestimuleerd om gebruik te maken van steegjes en parkeervoorzieningen.

Speciale aandacht was er dus voor lichtcomfort en voor het creëren van logische routes door goede oriëntatie verlichting. Om dit te realiseren heeft Modernista de Lowlander paaltop- en mast armaturen mogen leveren van de Spaanse fabrikant Setga. Het bijzondere armatuur is kwalitatief hoogwaardig met een moderne uitstraling, geplaatst op specifiek voor dit project ontworpen masten van PMF. De armaturen zijn voorzien van twee lichtbronnen. Een lichtbron voor het functionele licht op de weg. De tweede en bovenste lichtbron heeft een decoratief karakter en zorgt voor oriëntatie licht en duiding van de looproute door het centrum.

Leverancier armatuur: Modernista, www.modernista.nl

interesse in een product van pmf?

contact ons

Producten van pmf

Nieuws van pmf

04 feb

Wij zien u in 2024 graag op de volgende vakbeurzen!

In 2024 zijn wij met een eigen stand aanwezig op de volgende vakbeurzen: ^Infra Relatiedagen, Hardenberg, Nederland, dinsdag 6 tot en met donderdag 8 februari 2024 ^Light & Building, Frankfurt am Main, Duitsland, zondag 3 tot en met vrijdag 8 maart 2024 ^Ruimte en Licht, Houten, Nederland, donderdag 6 juni 2024 ^Innotrans, Berlijn, Duitsland, dinsdag…

30 jun

PMF Stalen Masten ontvangt certificaat van Netbeheer Nederland (CAM-module)

Op vrijdag 30 juni 2023 ontving PMF Stalen Masten vanuit Netbeheer Nederland een certificaat voor het aanbrengen van een goedgekeurd binnenwerk voor de CAM-module. De CAM-module is een nieuwe standaard aansluitkast, waarmee de verlichting van de lichtmast wordt verbonden met het stroomnet van Liander, Enexis, Coteq, Rendo, Westland Infra en/of Stedin. PMF is in staat…

09 jun

Zomervakantie

De twee vestigingen van PMF Stalen Masten zijn vanwege collectieve bedrijfsvakantie gesloten van vrijdag 4 augustus 2023 tot en met zondag 27 augustus 2023. Vanaf maandag 28 augustus 2023 staan wij weer voor u klaar.