A052 – Unanieme keuze

Geplaatst op: 04-01-2023

Soms komt alles mooi tezamen
Landschapsarchitect Hosper had van de gemeente Haarlemmermeer de opdracht ontvangen voor een nieuw ontwerp voor het Dorpsplein in Zwanenburg. Tegelijkertijd was de stedenbouwkundige van de gemeente drukdoende met een nieuw ontwerp voor de Dennenlaan. Onafhankelijk van elkaar waren beiden uitgekomen op de Lowlander armaturen familie, van de Spaanse fabrikant Setga, voor de verlichting op de rijbaan en de verlichting op het plein. Een goed verklaarbare keuze want de Lowlander zorgt voor zowel de juiste hoeveelheid licht op de straat als voor de sfeer en identiteit binnen het gebied. Omdat het Dorpsplein grenst aan de Dennenlaan is het gebied mooi samengekomen met de verlichting.

Unanieme keuze
De naamstelling van de Lowlander verwijst naar Nederland en dat is ook precies waar de oorsprong van dit armatuur zich bevindt. Modernista heeft dit armatuur samen met het team van Setga (ontwerper, engineer en exportverantwoordelijke) ontwikkeld op basis van wensen vanuit de Nederlandse markt. De Lowlander kent twee lichtbronnen en zorgt hierdoor voor zowel de juiste hoeveelheid licht op de straat als voor de sfeer en identiteit binnen het woongebied. Vanzelfsprekend gelden daarbij aanvullende eigenschappen als: efficiënt energieverbruik, minimale verblinding, garantie, voorzien van keurmerken en duurzaam materiaal gebruik. De materialen van de behuizing hebben een levensduur van 35 jaar of langer. Daarnaast is Lowlander is modulair opgebouwd en zijn de drivers / led-units uitwisselbaar.

Leverancier armatuur: Modernista, www.modernista.nl

 

 

interesse in een product van pmf?

contact ons

Producten van pmf

Nieuws van pmf

04 feb

Wij zien u in 2024 graag op de volgende vakbeurzen!

In 2024 zijn wij met een eigen stand aanwezig op de volgende vakbeurzen: ^Infra Relatiedagen, Hardenberg, Nederland, dinsdag 6 tot en met donderdag 8 februari 2024 ^Light & Building, Frankfurt am Main, Duitsland, zondag 3 tot en met vrijdag 8 maart 2024 ^Ruimte en Licht, Houten, Nederland, donderdag 6 juni 2024 ^Innotrans, Berlijn, Duitsland, dinsdag…

30 jun

PMF Stalen Masten ontvangt certificaat van Netbeheer Nederland (CAM-module)

Op vrijdag 30 juni 2023 ontving PMF Stalen Masten vanuit Netbeheer Nederland een certificaat voor het aanbrengen van een goedgekeurd binnenwerk voor de CAM-module. De CAM-module is een nieuwe standaard aansluitkast, waarmee de verlichting van de lichtmast wordt verbonden met het stroomnet van Liander, Enexis, Coteq, Rendo, Westland Infra en/of Stedin. PMF is in staat…

09 jun

Zomervakantie

De twee vestigingen van PMF Stalen Masten zijn vanwege collectieve bedrijfsvakantie gesloten van vrijdag 4 augustus 2023 tot en met zondag 27 augustus 2023. Vanaf maandag 28 augustus 2023 staan wij weer voor u klaar.