Service en Diensten

KRUISSLEUTEL DRIEKANT, VIERKANT, HALVE MAAN EN KAALFIX
Voor het openen en sluiten van de mastdeuren is goed gereedschap noodzaak. Omdat de meeste masten in Nederland worden geleverd met een driekantsluiting, een vierkantsluiting, een halve maansluiting of een kaalfix-sluiting, heeft PMF een kruissleutel ontwikkeld, die al deze soorten sluitbouten kan verwerken. Deze kruissleutel is volledig vervaardigd uit RVS en uit voorraad leverbaar

Prijs op aanvraag

deursleutelsDEURSLUTINGEN EN SLOTBOUTEN
Bent u op zoek naar onderdelen voor een deursluiting. PMF heeft een uitgebreid assortiment deursluitingen en slotbouten beschikbaar. Driekant, vierkant, Kaalfix, halve maan, etc. Er zijn vele soorten slotbouten beschikbaar en uit voorraad leverbaar!

Prijs op aanvraagslotboutenslotbouten_assorti

WERKZAAMHEDEN OP LOCATIE
Op de meest ongelegen momenten komt u er achter dat de praktijk afwijkt van de theorie. PMF ontzorgt u ook op locatie. Wij voeren de volgende werkzaamheden uit op locatie: snijden, knippen, boren, frezen, lassen, conserveren, etc. In het verleden hebben wij in opdracht van menig wegbeheerder de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

– inkorten van portaalliggers;
– lassen van voetplaten onder bestaande masten;
– aanbrengen van extra montageluikjes in de staander;
– boren van extra gaten in fundatiebuizen van derden (zie foto hieronder);
– vervangen van deursluitingen;
– aanbrengen voorzieningen op een bestaande mastconstructie, waarop een OVL/ANWB-opzetmast kan worden gemonteerd;
– aanbrengen voorzieningen, waaraan lichtwegwijzers kunnen worden gemonteerd
– standby-dienst bij complexe werken/aanpassingen die tijdsgebonden zijn
– etcetera.

Prijs op aanvraag
Werk op locatie

KLEMMENSTROKEN VOOR VERKEERSREGELINSTALLATIES
Een degelijke VRI-installatie vraagt om de meest bedrijfszekere klemmen. PMF heeft een drietal verschillende klemmenstroken ontwikkeld voor de Nederlandse markt. De drukveer-klemtechniek zorgt voor een snelle montage, terwijl er geen concessies worden gedaan aan kwaliteit.

* LM32: klemmenstrook voor verkeerslantaarns (ten behoeve van vier groepen verkeerslantaarns)
* LM288: klemmenstrook voor drukknopmasten
* LM306: klemmenstrook voor 1- of 2-lichts toepassingen

Prijs op aanvraag (scherpe prijsstelling!)
klemmenstrook_LM32_PMF
OOERSTERKE MAAIVELDBESCHERMER
Zijn de masten alreeds geplaatst en wilt u alsnog een degelijke maaiveldbeschermer, die de mast beschermt tegen bosmaaiers, zout, urine en vocht. PMF brengt een maaiveldbescherming graag aan in het werk. De mast wordt iets vrijgegraven en vervolgens ondergaat de mast een voorbehandeling van 30 cm onder tot 30 cm boven het maaiveld. De glasvezelbandage wordt aangebracht en middels zon- of UV-licht vindt de uitharding binnen enkele uren plaats. De bandage kan daarna worden overgecoat in de gewenste eindkleur.

Prijs op aanvraagglasvezelversterkte_corrosiehuls

ENGINEERING: OPSTELLEN CONSTRUCTIEBEREKENINGEN
Met behulp van geavanceerde software wordt een sterkteberekening van de specificieke mast opgesteld. Als resultaat van de berekening worden de dimensies weergegeven en het geeft u informatie over het krachtenspel ter plaatse van het maaiveld. Met behulp van deze gegevens kan alvast een fundatie worden bepaald.

Prijs op aanvraag

sterkteberekeningenENGINEERING: OPSTELLEN AUTOCAD-TEKENINGEN
Met behulp van de meest recente AutoCAD-software kan een fraaie AutoCAD-tekening worden opgesteld. De tekening kan worden voorzien van uw eigen logo of uw standaard rechteronderhoek. Informeer naar de mogelijkheden!

Prijs op aanvraag

tekeningen

interesse in een product van pmf?

contact ons

Producten van pmf

Nieuws van pmf

02 aug

PMF in Veendam zoekt twee lassers/constructiebankwerkers

Voor onze vestiging in Veendam zijn wij op zoek naar twee lassers/constructiebankwerkers. Aan de hand van productietekeningen zet je masten in elkaar en las je deze af. PMF Stalen Masten produceert stalen masten, die hoofdzakelijk worden toegepast voor straatverlichting, verkeersignalering, bewegwijzering, cameraobservatiesystemen en bovenleidingen. OVER WELKE EIGENSCHAPPEN BESCHIK JE? We zoeken iemand, die zelfstandig kan…

31 jul

Zomervakantie PMF 2018

De vestigingen van PMF in Burgum en Veendam zijn gesloten van vrijdag 3 augustus 2018 tot en met zondag 26 augustus 2018. Wij staan weer voor u klaar op maandag 27 augustus 2018 om al uw aanvragen en opdrachten te verwerken. Alle medewerkers van PMF wensen u een fijne zomer toe!      

12 jul

PMF in Burgum zoekt twee constructiebankwerkers/lassers en een heftruckchauffeur

WIJ ZOEKEN PERSONEEL!! * CONSTRUCTIEBANKWERKERS/LASSERS * HEFTRUCKCHAUFFEUR PMF Stalen Masten produceert stalen masten voor straatverlichting, verkeersignalering, bewegwijzering, cameraobservatiesystemen en bovenleidingen. Voor onze vestiging in Burgum zijn wij na de bouwvak op zoek naar twee ervaren constructiebankwerkers/lassers. Aan de hand van productietekeningen zet je masten en portalen in elkaar en las je deze af. Daarnaast zoeken…