PMF in Veendam zoekt twee lassers/constructiebankwerkers

Geplaatst op: 02-08-2018

Voor onze vestiging in Veendam zijn wij op zoek naar twee lassers/constructiebankwerkers. Aan de hand van productietekeningen zet je masten in elkaar en las je deze af.

PMF Stalen Masten produceert stalen masten, die hoofdzakelijk worden toegepast voor straatverlichting, verkeersignalering, bewegwijzering, cameraobservatiesystemen en bovenleidingen.

OVER WELKE EIGENSCHAPPEN BESCHIK JE?
We zoeken iemand, die zelfstandig kan werken, beschikt over een actieve houding en no-nonsense mentaliteit. Daarnaast heb je een opleiding op MBO niveau.

WAT BIEDEN WE JOU?
We bieden je een mooie functie binnen een fantastisch en hecht team. Aanvang werkzaamheden: zo spoedig mogelijk na de bouwvak.

HEB JE VRAGEN?
Neem contact op met Albert Meijer (productieleider), telefoon (06) 10 23 68 18 of kijk op onze website www.stalenmasten.nl

OPEN HUIS
Ben je geïnteresseerd in deze vacature? We zijn trots op ons bedrijf en dit laten we jou graag zien tijdens een ‘open huis’. Zo kun je mooi en gemakkelijk kennismaken met ons bedrijf en de uit te voeren werkzaamheden. Je bent van harte uitgenodigd op dinsdag 4 september 2018 tussen 16:00 en 20:00 uur. Adres: Ommelanderwijk 185, 9644 TG VEENDAM.

INTERESSE? REAGEER SNEL
Je mag ons bellen, maar uiteraard kun je ook schriftelijk reageren via veendam@pmf.nl.

interesse in een product van pmf?

contact ons

Producten van pmf

Nieuws van pmf

02 aug

PMF in Veendam zoekt twee lassers/constructiebankwerkers

Voor onze vestiging in Veendam zijn wij op zoek naar twee lassers/constructiebankwerkers. Aan de hand van productietekeningen zet je masten in elkaar en las je deze af. PMF Stalen Masten produceert stalen masten, die hoofdzakelijk worden toegepast voor straatverlichting, verkeersignalering, bewegwijzering, cameraobservatiesystemen en bovenleidingen. OVER WELKE EIGENSCHAPPEN BESCHIK JE? We zoeken iemand, die zelfstandig kan…

31 jul

Zomervakantie PMF 2018

De vestigingen van PMF in Burgum en Veendam zijn gesloten van vrijdag 3 augustus 2018 tot en met zondag 26 augustus 2018. Wij staan weer voor u klaar op maandag 27 augustus 2018 om al uw aanvragen en opdrachten te verwerken. Alle medewerkers van PMF wensen u een fijne zomer toe!      

12 jul

PMF in Burgum zoekt twee constructiebankwerkers/lassers en een heftruckchauffeur

WIJ ZOEKEN PERSONEEL!! * CONSTRUCTIEBANKWERKERS/LASSERS * HEFTRUCKCHAUFFEUR PMF Stalen Masten produceert stalen masten voor straatverlichting, verkeersignalering, bewegwijzering, cameraobservatiesystemen en bovenleidingen. Voor onze vestiging in Burgum zijn wij na de bouwvak op zoek naar twee ervaren constructiebankwerkers/lassers. Aan de hand van productietekeningen zet je masten en portalen in elkaar en las je deze af. Daarnaast zoeken…