PMF Stalen Masten prominent in beeld bij KRO De Rekenkamer

Geplaatst op: 25-04-2016

Een cameraploeg van het KRO programma De Rekenkamer bracht in 2014 een bezoek aan de productievestiging van PMF Stalen Masten in Veendam. Hier werden opnames gemaakt voor de uitzending, waarin de volgende vraag centraal staat: Wat kost een lantaarnpaal? Onze directeur, de heer H.A. Renken (Erik), kwam in deze uitzending uitgebreid aan het woord. Er werd aandacht besteed aan de grote hoeveelheid verschillende soorten lichtmasten, het productieproces, de nieuwste generatie botsveilige stalen lichtmasten, etc.

In de uitzending kwamen naast de uiterst duurzame stalen masten ook de decoratieve gietijzeren masten aan bod. Ook zag u hoe het installeren en het schoonmaken van masten werd uitgevoerd. Diverse deskundigen maakten in de uitzending een inschatting van het totale arsenaal lichtmasten in Nederland en welke kosten en baten dit met zich meebrengt.

Een uiterst leuk en informatief TV-programma, dat werd uitgezonden op donderdag 24 april op Nederland 3. Heeft u de uitzending gemist? Door deze link te volgen, bekijkt u het programma via ‘Uitzending Gemist’ van de Publieke Omroep.

Heeft u na de uitzending nog vragen? Of bent u op zoek naar de beste lichtmasten van Nederland? Bel ons voor een afspraak op telefoon 0511 – 46 38 15 of 0598 – 61 32 90. Wij produceren lichtmasten in iedere prijsklasse.

 

interesse in een product van pmf?

contact ons

Producten van pmf

Nieuws van pmf

16 jul

PMF Stalen Masten in Burgum zoekt constructiebankwerkers/lassers en forceerder CNC

PMF Stalen Masten produceert stalen masten, die hoofdzakelijk worden gebruikt voor straatverlichting, verkeerssignalering, bewegwijzering, cameraobservatiesystemen en bovenleidingen. PMF Stalen Masten werkt vanuit vestigingen in Burgum en Veendam. Voor onze vestiging in Burgum komen wij graag in contact met kandidaten voor de volgende functies: CONSTRUCTIEBANKWERKERS/LASSERS De werkzaamheden bestaan uit het samenstellen, hechten en lassen van masten…

22 jun

PMF Stalen Masten is lid van Circulair Friesland

Burgum/Veendam – Al sinds jaar en dag heeft PMF Stalen Masten de doelstelling zorgvuldig om te gaan met grondstoffen, hulpmiddelen en afvalstromen tijdens het productieproces van onze masten en portalen. Om onze drang naar een 100% circulaire bedrijfsvoering te intensiveren, zijn we een lidmaatschap aangegaan bij de Vereniging Circulair Friesland. PMF is blij dat dankzij…

22 jun

PMF Stalen Masten aanwezig op de Infrarelatiedagen Hardenberg 2021

PMF is met een eigen stand aanwezig op de Infra Relatiedagen in Hardenberg van 2 tot en met 4 februari 2021. Standnummer 177.