PMF Stalen Masten prominent in beeld bij KRO De Rekenkamer

Geplaatst op: 25-04-2016

Een cameraploeg van het KRO programma De Rekenkamer bracht in 2014 een bezoek aan de productievestiging van PMF Stalen Masten in Veendam. Hier werden opnames gemaakt voor de uitzending, waarin de volgende vraag centraal staat: Wat kost een lantaarnpaal? Onze directeur, de heer H.A. Renken (Erik), kwam in deze uitzending uitgebreid aan het woord. Er werd aandacht besteed aan de grote hoeveelheid verschillende soorten lichtmasten, het productieproces, de nieuwste generatie botsveilige stalen lichtmasten, etc.

In de uitzending kwamen naast de uiterst duurzame stalen masten ook de decoratieve gietijzeren masten aan bod. Ook zag u hoe het installeren en het schoonmaken van masten werd uitgevoerd. Diverse deskundigen maakten in de uitzending een inschatting van het totale arsenaal lichtmasten in Nederland en welke kosten en baten dit met zich meebrengt.

Een uiterst leuk en informatief TV-programma, dat werd uitgezonden op donderdag 24 april op Nederland 3. Heeft u de uitzending gemist? Door deze link te volgen, bekijkt u het programma via ‘Uitzending Gemist’ van de Publieke Omroep.

Heeft u na de uitzending nog vragen? Of bent u op zoek naar de beste lichtmasten van Nederland? Bel ons voor een afspraak op telefoon 0511 – 46 38 15 of 0598 – 61 32 90. Wij produceren lichtmasten in iedere prijsklasse.

 

interesse in een product van pmf?

contact ons

Producten van pmf

Nieuws van pmf

11 feb

PMF Stalen Masten aanwezig op de internationale vakbeurs Light + Building 2020 in Frankfurt

PMF Stalen Masten is met een eigen stand aanwezig op de internationale vakbeurs Light + Building in Frankfurt am Main, Duitsland. De Light + Building wordt gehouden in de hallen van Messe Frankfurt van zondag 8 maart t/m vrijdag 13 maart. Wij verwelkomen u graag in hal 4.0 stand C20. Aanwezige standbemanning: Erik Renken, Michel…

23 jan

PMF aanwezig op Infra Relatiedagen in Hardenberg

PMF is met een eigen stand aanwezig op de Infra Relatiedagen in Hardenberg van 4 tot en met 6 februari 2020. Ons standnummer is 149 in hal 1.

11 dec

Directiewisseling bij PMF Stalen Masten

Erik Renken draagt met ingang van 1 januari 2020 zijn directie-verantwoordelijkheden bij PMF Stalen Masten over aan Leon Leijdsman. Na bijna 30 jaar zal Erik Renken zich uit zijn functie van Algemeen Directeur van PMF Stalen Masten terugtrekken. Leon Leijdsman, per 15 november 2019 in dienst bij PMF Stalen Masten, heeft ruime management ervaring opgedaan…