PMF Stalen Masten is lid van Circulair Friesland

Geplaatst op: 22-06-2020

Burgum/Veendam – Al sinds jaar en dag heeft PMF Stalen Masten de doelstelling zorgvuldig om te gaan met grondstoffen, hulpmiddelen en afvalstromen tijdens het productieproces van onze masten en portalen. Om onze drang naar een 100% circulaire bedrijfsvoering te intensiveren, zijn we een lidmaatschap aangegaan bij de Vereniging Circulair Friesland. PMF is blij dat dankzij dit lidmaatschap specialistische kennis over dit onderwerp kan worden gehaald en gebracht.

De voordelen van zo’n netwerk
Binnen de Vereniging Circulair Friesland zijn aanjagers actief, die bij haar leden praten over en werken aan duurzaamheid en circulariteit. Ze signaleren knelpunten, koppelen vraag en aanbod, zijn op de hoogte van soms behoorlijk ingewikkelde wet- en regelgeving en kunnen net dat duwtje in de goede richting geven. Door gebruik te maken van dit bijzondere netwerk willen we leren van elkaar, verbeteren en nieuwe mogelijkheden benutten en bedenken.

Lidmaatschap sluit mooi aan bij overheidsambities
We proberen duurzaamheid en circulariteit nog meer dan al het geval is te verankeren binnen ons bedrijf. Voor nu en voor de toekomst. Dit lidmaatschap sluit op zijn beurt weer goed aan bij de landelijke overheidsambitie om in 2022 minimaal 10% van het inkoopvolume circulair in te kopen.

Vereniging Circulair Friesland
Circulair Friesland is een vereniging, die bestaat uit leden afkomstig uit de Provincie Friesland en die nauw betrokken zijn bij de circulaire economie. Ze durven gewoonten om te zetten in circulaire ambities en de verbinding aan te gaan met andere bedrijven, overheden, kennisinstellingen en (maatschappelijke) organisaties. Dit kan door hun agenda en belangen open en bloot op tafel te leggen. Door samen te werken. Door in het diepe te springen. En door anderen te inspireren óók circulaire stappen te maken.

 

 

interesse in een product van pmf?

contact ons

Producten van pmf

Nieuws van pmf

16 jul

PMF Stalen Masten in Burgum zoekt constructiebankwerkers/lassers en forceerder CNC

PMF Stalen Masten produceert stalen masten, die hoofdzakelijk worden gebruikt voor straatverlichting, verkeerssignalering, bewegwijzering, cameraobservatiesystemen en bovenleidingen. PMF Stalen Masten werkt vanuit vestigingen in Burgum en Veendam. Voor onze vestiging in Burgum komen wij graag in contact met kandidaten voor de volgende functies: CONSTRUCTIEBANKWERKERS/LASSERS De werkzaamheden bestaan uit het samenstellen, hechten en lassen van masten…

22 jun

PMF Stalen Masten is lid van Circulair Friesland

Burgum/Veendam – Al sinds jaar en dag heeft PMF Stalen Masten de doelstelling zorgvuldig om te gaan met grondstoffen, hulpmiddelen en afvalstromen tijdens het productieproces van onze masten en portalen. Om onze drang naar een 100% circulaire bedrijfsvoering te intensiveren, zijn we een lidmaatschap aangegaan bij de Vereniging Circulair Friesland. PMF is blij dat dankzij…

22 jun

PMF Stalen Masten aanwezig op de Infrarelatiedagen Hardenberg 2021

PMF is met een eigen stand aanwezig op de Infra Relatiedagen in Hardenberg van 2 tot en met 4 februari 2021. Standnummer 177.