PMF Stalen Masten is lid van Circulair Friesland

Geplaatst op: 22-06-2020

Burgum/Veendam – Al sinds jaar en dag heeft PMF Stalen Masten de doelstelling zorgvuldig om te gaan met grondstoffen, hulpmiddelen en afvalstromen tijdens het productieproces van onze masten en portalen. Om onze drang naar een 100% circulaire bedrijfsvoering te intensiveren, zijn we een lidmaatschap aangegaan bij de Vereniging Circulair Friesland. PMF is blij dat dankzij dit lidmaatschap specialistische kennis over dit onderwerp kan worden gehaald en gebracht.

De voordelen van zo’n netwerk
Binnen de Vereniging Circulair Friesland zijn aanjagers actief, die bij haar leden praten over en werken aan duurzaamheid en circulariteit. Ze signaleren knelpunten, koppelen vraag en aanbod, zijn op de hoogte van soms behoorlijk ingewikkelde wet- en regelgeving en kunnen net dat duwtje in de goede richting geven. Door gebruik te maken van dit bijzondere netwerk willen we leren van elkaar, verbeteren en nieuwe mogelijkheden benutten en bedenken.

Lidmaatschap sluit mooi aan bij overheidsambities
We proberen duurzaamheid en circulariteit nog meer dan al het geval is te verankeren binnen ons bedrijf. Voor nu en voor de toekomst. Dit lidmaatschap sluit op zijn beurt weer goed aan bij de landelijke overheidsambitie om in 2022 minimaal 10% van het inkoopvolume circulair in te kopen.

Vereniging Circulair Friesland
Circulair Friesland is een vereniging, die bestaat uit leden afkomstig uit de Provincie Friesland en die nauw betrokken zijn bij de circulaire economie. Ze durven gewoonten om te zetten in circulaire ambities en de verbinding aan te gaan met andere bedrijven, overheden, kennisinstellingen en (maatschappelijke) organisaties. Dit kan door hun agenda en belangen open en bloot op tafel te leggen. Door samen te werken. Door in het diepe te springen. En door anderen te inspireren óók circulaire stappen te maken.

 

 

interesse in een product van pmf?

contact ons

Producten van pmf

Nieuws van pmf

31 mei

PERSONEEL (METAALBEWERKING) GEZOCHT!

PMF Stalen Masten (35 medewerkers) in Burgum ontwerpt en produceert stalen masten volgens klantspecificatie. Deze masten worden veelal gebruikt voor openbare verlichting, verkeerssignalering, bewegwijzering, camerasystemen en voor de bovenleiding van trams en trolleybussen. Voor de productie van lichtmasten en speciale constructies zoeken wij een: LEERLING LASSER (BBL) PMF Stalen Masten heeft twee plekken beschikbaar voor…

08 feb

PMF Stalen Masten aanwezig op Vakbeurs Openbare Ruimte en Vakbeurs Mobiliteit

PMF Stalen Masten is op 5 en 6 oktober 2022 aanwezig met een eigen stand op de Vakbeurs Openbare Ruimte, die wordt gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht. Op dezelfde dag wordt, eveneens in de Jaarbeurs Utrecht, de Vakbeurs Mobiliteit gehouden.

08 feb

PMF Stalen Masten aanwezig op de Light + Building 2022 in Frankfurt am Main

PMF Stalen Masten is met een eigen stand aanwezig op de internationale vakbeurs Light + Building in Frankfurt. De Light + Building is werelds grootste vakbeurs voor  verlichting en wordt gehouden van 2 tot en met 6 oktober 2022 in Messe Frankfurt. Meer informatie: https://light-building.messefrankfurt.com/frankfurt/en.html Light + Building, The world’s leading trade fair for lighting…