PMF Stalen Masten is lid van Circulair Friesland

Geplaatst op: 17-03-2020

Burgum/Veendam – Al sinds jaar en dag heeft PMF Stalen Masten de doelstelling zorgvuldig om te gaan met grondstoffen, hulpmiddelen en afvalstromen tijdens het productieproces van onze masten en portalen. Om onze drang naar een 100% circulaire bedrijfsvoering te intensiveren, zijn we een lidmaatschap aangegaan bij de Vereniging Circulair Friesland. PMF is blij dat dankzij dit lidmaatschap specialistische kennis over dit onderwerp kan worden gehaald en gebracht.

De voordelen van zo’n netwerk
Binnen de Vereniging Circulair Friesland zijn aanjagers actief, die bij haar leden praten over en werken aan duurzaamheid en circulariteit. Ze signaleren knelpunten, koppelen vraag en aanbod, zijn op de hoogte van soms behoorlijk ingewikkelde wet- en regelgeving en kunnen net dat duwtje in de goede richting geven. Door gebruik te maken van dit bijzondere netwerk willen we leren van elkaar, verbeteren en nieuwe mogelijkheden benutten en bedenken.

Lidmaatschap sluit mooi aan bij overheidsambities
We proberen duurzaamheid en circulariteit nog meer dan al het geval is te verankeren binnen ons bedrijf. Voor nu en voor de toekomst. Dit lidmaatschap sluit op zijn beurt weer goed aan bij de landelijke overheidsambitie om in 2022 minimaal 10% van het inkoopvolume circulair in te kopen.

Vereniging Circulair Friesland
Circulair Friesland is een vereniging, die bestaat uit leden afkomstig uit de Provincie Friesland en die nauw betrokken zijn bij de circulaire economie. Ze durven gewoonten om te zetten in circulaire ambities en de verbinding aan te gaan met andere bedrijven, overheden, kennisinstellingen en (maatschappelijke) organisaties. Dit kan door hun agenda en belangen open en bloot op tafel te leggen. Door samen te werken. Door in het diepe te springen. En door anderen te inspireren óók circulaire stappen te maken.

 

 

interesse in een product van pmf?

contact ons

Producten van pmf

Nieuws van pmf

17 mrt

PMF Stalen Masten is lid van Circulair Friesland

Burgum/Veendam – Al sinds jaar en dag heeft PMF Stalen Masten de doelstelling zorgvuldig om te gaan met grondstoffen, hulpmiddelen en afvalstromen tijdens het productieproces van onze masten en portalen. Om onze drang naar een 100% circulaire bedrijfsvoering te intensiveren, zijn we een lidmaatschap aangegaan bij de Vereniging Circulair Friesland. PMF is blij dat dankzij…

17 mrt

Maatregelen naar aanleiding van het coronavirus

In het belang van uw en onze veiligheid, doet PMF er alles aan om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. Om onze medewerkers, klanten en leveranciers maximaal te beschermen, volgen wij de richtlijnen en protocollen van de overheid en het RIVM. PMF hanteert de volgende richtlijnen en protocollen die voor u van…

25 feb

Van idee, schets, productie tot een mooi eind product!

Waar we ook goed in zijn? Maatwerkproducten maken. Lekker meedenken met de klant. In onderstaand voorbeeld ontvingen we een vraag van Ronald Gijzel van Nobralux. Hij had een mooi product ontwikkeld voor het dorp Terheijden. Nobralux had een idee, samen maakten we een schets en PMF produceerde de masten. Een prachtig resultaat tot gevolg!