PMF Stalen Masten genomineerd voor de Verkiezing Friese Ondernemer van het Jaar 2021

Geplaatst op: 12-04-2021

Burgum, 12 april 2021 – PMF Stalen Masten in Burgum is genomineerd voor de Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar 2021. Uit een lange kandidatenlijst werden zes ondernemingen geselecteerd, t.w. Aquatec Industries, FibreMax, Future Fuels Wholesale, Kooi, Machandel en PMF Stalen Masten.

De genomineerden zullen zich tijdens de halve finale op 31 mei 2021 presenteren aan de jury, die bestaat uit de ondernemers Jennifer Westers, René de Heij en Jan Baljeu. De jury staat onder leiding van gedeputeerde Sander de Rouwe. De jury laat zich inspireren en leiden door het innovatieve vermogen, de marktbenadering en inventiviteit binnen bedrijven. Het duurzaam beleid ten aanzien van het menselijk kapitaal én de omgeving, de (financiële) resultaten en de mate waarin die inzichtelijk zijn, wegen eveneens mee.

De input van de scans, eigen research en de presentatie is de input waarmee de jury vanuit de zes genomineerden de drie finalisten selecteert. De finalisten worden bezocht door de jury, die alle indrukken van papier toetst aan de realiteit. Op dinsdag 7 september 2021 presenteren de finalisten zich aan de jury en het aanwezige publiek. Uiteindelijk leiden al deze indrukken tot de winnaar.

Meer informatie:
https://www.verkiezingfrieseonderneming.nl/

interesse in een product van pmf?

contact ons

Producten van pmf

Nieuws van pmf

28 jul

Bedrijfsvakantie 2021

Ons bedrijf is vanwege de bedrijfsvakantie gesloten tot en met vrijdag 13 augustus 2021. vanaf maandag 16 augustus 2021 staan wij u graag weer te woord.

12 apr

PMF Stalen Masten genomineerd voor de Verkiezing Friese Ondernemer van het Jaar 2021

Burgum, 12 april 2021 – PMF Stalen Masten in Burgum is genomineerd voor de Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar 2021. Uit een lange kandidatenlijst werden zes ondernemingen geselecteerd, t.w. Aquatec Industries, FibreMax, Future Fuels Wholesale, Kooi, Machandel en PMF Stalen Masten. De genomineerden zullen zich tijdens de halve finale op 31 mei 2021 presenteren…

22 jun

PMF Stalen Masten is lid van Circulair Friesland

Burgum/Veendam – Al sinds jaar en dag heeft PMF Stalen Masten de doelstelling zorgvuldig om te gaan met grondstoffen, hulpmiddelen en afvalstromen tijdens het productieproces van onze masten en portalen. Om onze drang naar een 100% circulaire bedrijfsvoering te intensiveren, zijn we een lidmaatschap aangegaan bij de Vereniging Circulair Friesland. PMF is blij dat dankzij…