PMF Stalen Masten aanwezig op de internationale vakbeurs Light + Building 2020 in Frankfurt

Geplaatst op: 11-02-2020

BELANGRIJKE UPDATE: vanwege het corona-virus heeft Mees Frankfurt op 24 februari 2020 het besluit genomen om de Light + Building te verplaatsen naar de tweede helft van september 2020!! Nadere informatie volgt.

PMF Stalen Masten is met een eigen stand aanwezig op de internationale vakbeurs Light + Building in Frankfurt am Main, Duitsland. De Light + Building wordt gehouden in de hallen van Messe Frankfurt van zondag 8 maart t/m vrijdag 13 maart.

Wij verwelkomen u graag in hal 4.0 stand C20.

Aanwezige standbemanning: Erik Renken, Michel Hofstra en Edward Greven.

Meer informatie: https://light-building.messefrankfurt.com/frankfurt/en.html
Light + Building, The world’s leading trade fair for lighting and building services technology.

interesse in een product van pmf?

contact ons

Producten van pmf

Nieuws van pmf

17 mrt

PMF Stalen Masten is lid van Circulair Friesland

Burgum/Veendam – Al sinds jaar en dag heeft PMF Stalen Masten de doelstelling zorgvuldig om te gaan met grondstoffen, hulpmiddelen en afvalstromen tijdens het productieproces van onze masten en portalen. Om onze drang naar een 100% circulaire bedrijfsvoering te intensiveren, zijn we een lidmaatschap aangegaan bij de Vereniging Circulair Friesland. PMF is blij dat dankzij…

17 mrt

Maatregelen naar aanleiding van het coronavirus

In het belang van uw en onze veiligheid, doet PMF er alles aan om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. Om onze medewerkers, klanten en leveranciers maximaal te beschermen, volgen wij de richtlijnen en protocollen van de overheid en het RIVM. PMF hanteert de volgende richtlijnen en protocollen die voor u van…

25 feb

Van idee, schets, productie tot een mooi eind product!

Waar we ook goed in zijn? Maatwerkproducten maken. Lekker meedenken met de klant. In onderstaand voorbeeld ontvingen we een vraag van Ronald Gijzel van Nobralux. Hij had een mooi product ontwikkeld voor het dorp Terheijden. Nobralux had een idee, samen maakten we een schets en PMF produceerde de masten. Een prachtig resultaat tot gevolg!