PMF Stalen Masten in Burgum zoekt constructiebankwerkers/lassers en forceerder CNC

Geplaatst op: 16-07-2020

PMF Stalen Masten produceert stalen masten, die hoofdzakelijk worden gebruikt voor straatverlichting, verkeerssignalering, bewegwijzering, cameraobservatiesystemen en bovenleidingen. PMF Stalen Masten werkt vanuit vestigingen in Burgum en Veendam.

Voor onze vestiging in Burgum komen wij graag in contact met kandidaten voor de volgende functies:

CONSTRUCTIEBANKWERKERS/LASSERS

De werkzaamheden bestaan uit het samenstellen, hechten en lassen van masten en portalen. We zoeken twee kandidaten: een starter en een ervaren constructiebankwerker/lasser.

FORCEERDER CNC

Met een CNC-gestuurde forceermachine verander je cilindrische buizen tot rond-conische lichtmasten; de geschikte kandidaat dient affiniteit te hebben met computers, metaal en sleutelen. De werkzaamheden vinden deels plaats in een ploegendienst.

OVER WELKE EIGENSCHAPPEN BESCHIK JE?

We zoeken mensen, die zelfstandig kunnen werken, beschikken over een actieve houding en no-nonsense mentaliteit. Daarnaast heb je een opleiding op MBO-niveau. Voor de starter behoort een BBL traject ook tot de mogelijkheden.

WAT BIEDEN WE JOU?

We bieden je een mooie functie binnen een enthousiast team.

HEB JE VRAGEN?

Neem contact op met Leon Leijdsman, telefoon (06) 11 17 38 83 of kijk op onze website www.stalenmasten.nl

OPEN HUIS

Ben je geïnteresseerd in één van bovenstaande vacatures? We zijn trots op ons bedrijf en dit laten we jou graag zien. Je bent van harte uitgenodigd op donderdag 20 augustus 2020 tussen 16:00 en 20:00 uur. Adres: PMF Stalen Masten, Mr. W.M. Oppedijk van Veenweg 22, 9251 GA BURGUM. www.stalenmasten.nl, E-mail: vacature@pmf.nl

INTERESSE? REAGEER SNEL

Je mag ons ook bellen, maar uiteraard kun je ook schriftelijk reageren via vacature@pmf.nl. Daarnaast nodigen wij ook ZZP-ers uit om te reageren.

interesse in een product van pmf?

contact ons

Producten van pmf

Nieuws van pmf

16 jul

PMF Stalen Masten in Burgum zoekt constructiebankwerkers/lassers en forceerder CNC

PMF Stalen Masten produceert stalen masten, die hoofdzakelijk worden gebruikt voor straatverlichting, verkeerssignalering, bewegwijzering, cameraobservatiesystemen en bovenleidingen. PMF Stalen Masten werkt vanuit vestigingen in Burgum en Veendam. Voor onze vestiging in Burgum komen wij graag in contact met kandidaten voor de volgende functies: CONSTRUCTIEBANKWERKERS/LASSERS De werkzaamheden bestaan uit het samenstellen, hechten en lassen van masten…

22 jun

PMF Stalen Masten is lid van Circulair Friesland

Burgum/Veendam – Al sinds jaar en dag heeft PMF Stalen Masten de doelstelling zorgvuldig om te gaan met grondstoffen, hulpmiddelen en afvalstromen tijdens het productieproces van onze masten en portalen. Om onze drang naar een 100% circulaire bedrijfsvoering te intensiveren, zijn we een lidmaatschap aangegaan bij de Vereniging Circulair Friesland. PMF is blij dat dankzij…

22 jun

PMF Stalen Masten aanwezig op de Infrarelatiedagen Hardenberg 2021

PMF is met een eigen stand aanwezig op de Infra Relatiedagen in Hardenberg van 2 tot en met 4 februari 2021. Standnummer 177.