PMF Groep: 50 jaar

Geplaatst op: 01-07-2016

PMF kent zijn oorsprong in 1854. Als fabrikant van achterstevens van schepen werd het bedrijf gesticht in Pekela. De afkorting PMF staat voor Pekelder Machine Fabriek. Het logo toont het oude dorpswapen van de Gemeente Pekela. Later is het bedrijf verplaatst naar Uithuizen. In 1966 werd het bedrijf overgenomen door de heer A.J.H. Slik. Het bedrijf is nog steeds volledig familiebezit van de familie Slik en de familie Renken.

Vandaag de dag wordt het bedrijf geleid door de heer H.J.D. (Henk) Slik en de heer H.A. (Erik) Renken. In de afgelopen jaren hebben we niet stil gezeten. Er zijn in de loop der jaren een scala aan bedrijven toegevoegd aan de Groep: Schot Lichtmastenfabriek, Machinefabriek Roodeschool, Nederland Haarlem divisie lichtmasten, CASO Beleuchtungsmasten, De Jong Konstruktie Zuidbroek, Veenstra Glazenborg (gedeeltelijke overname), Noordhof Konstruktiewerken Hellum en Blancke Metaal Zandpol.

Met circa 270 medewerkers bedienen we vanuit Uithuizen, Delfzijl, Zandpol, Zuidbroek, Veendam en Burgum onze gewaardeerde klanten graag en goed.  We zijn actief in de apparatenbouw, constructiebouw, skidbouw, gasleidingen, drukvaten, bruggenbouw, wateroplossingen, mechanisch onderhoud, industrieel onderhoud, trappenbouw en natuurlijk het ontwerpen en produceren van de mooiste masten.

 

interesse in een product van pmf?

contact ons

Producten van pmf

Nieuws van pmf

02 aug

PMF in Veendam zoekt twee lassers/constructiebankwerkers

Voor onze vestiging in Veendam zijn wij op zoek naar twee lassers/constructiebankwerkers. Aan de hand van productietekeningen zet je masten in elkaar en las je deze af. PMF Stalen Masten produceert stalen masten, die hoofdzakelijk worden toegepast voor straatverlichting, verkeersignalering, bewegwijzering, cameraobservatiesystemen en bovenleidingen. OVER WELKE EIGENSCHAPPEN BESCHIK JE? We zoeken iemand, die zelfstandig kan…

31 jul

Zomervakantie PMF 2018

De vestigingen van PMF in Burgum en Veendam zijn gesloten van vrijdag 3 augustus 2018 tot en met zondag 26 augustus 2018. Wij staan weer voor u klaar op maandag 27 augustus 2018 om al uw aanvragen en opdrachten te verwerken. Alle medewerkers van PMF wensen u een fijne zomer toe!      

12 jul

PMF in Burgum zoekt twee constructiebankwerkers/lassers en een heftruckchauffeur

WIJ ZOEKEN PERSONEEL!! * CONSTRUCTIEBANKWERKERS/LASSERS * HEFTRUCKCHAUFFEUR PMF Stalen Masten produceert stalen masten voor straatverlichting, verkeersignalering, bewegwijzering, cameraobservatiesystemen en bovenleidingen. Voor onze vestiging in Burgum zijn wij na de bouwvak op zoek naar twee ervaren constructiebankwerkers/lassers. Aan de hand van productietekeningen zet je masten en portalen in elkaar en las je deze af. Daarnaast zoeken…