PMF aanwezig op de Dag van de Openbare Ruimte 2015 in Houten

Geplaatst op: 20-05-2015

PMF Stalen Masten is op 7-8 oktober 2015 aanwezig op de Dag van de Openbare Ruimte in Houten. We komen hier graag met u in contact om de laatste ontwikkelingen en de nieuwste ontwerpen met u te bespreken. U vindt ons op stand 1.401.  Door onderstaande link te volgen kunt u zich gratis aanmelden voor een toegangskaart: Aanmelden DvdOR

De Dag van de Openbare Ruimte is het jaarlijkse ontmoetingsmoment voor iedereen die werkzaam is binnen het werkveld openbare ruimte: ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer. 

Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten
www.expohouten.nl

Openingstijden
Woensdag 7 oktober: 10.00u – 18.00u
Donderdag 8 oktober: 10.00u – 17.00u

Met de auto
U kunt gratis parkeren bij het beursgebouw of op een nabij gelegen parkeerterrein waar u d.m.v. borden naartoe wordt geleid. Tussen dit parkeerterrein en het beursgebouw rijdt een gratis pendeldienst.

Met de trein
Tussen NS station Houten en het beursgebouw rijdt een gratis pendeldienst (vanaf een half uur voor opening beurs tot een half na sluiten).

Met de bus
Buslijn 47 stopt direct bij Expo Houten op de Meidoornkade (dienstregeling, zie halte ‘Bedr. Terr. Meidoornk.’).

Tot slot:
PMF is dagelijks actief met het ontwerp en de productie van stalen masten voor straat- en terreinverlichting, verkeersinstallaties, reisinformatie, bewegwijzering, cameraobservatiesystemen en bovenleiding van trams en trolleybussen. PMF beschikt hierbij over twee productievestigingen in Burgum en Veendam, waar dagelijks 60 medewerkers werken aan de mooiste stalen masten. Wij verwelkomen u graag op onze stand (1.401) tijdens de Dag van de Openbare Ruimte 2015 in Houten. Vraag hier naar onze nieuwste bedrijfsbrochure, waarin wij een uitgebreid palet van de mooiste masten voor u hebben afgebeeld.

 

interesse in een product van pmf?

contact ons

Producten van pmf

Nieuws van pmf

02 aug

PMF in Veendam zoekt twee lassers/constructiebankwerkers

Voor onze vestiging in Veendam zijn wij op zoek naar twee lassers/constructiebankwerkers. Aan de hand van productietekeningen zet je masten in elkaar en las je deze af. PMF Stalen Masten produceert stalen masten, die hoofdzakelijk worden toegepast voor straatverlichting, verkeersignalering, bewegwijzering, cameraobservatiesystemen en bovenleidingen. OVER WELKE EIGENSCHAPPEN BESCHIK JE? We zoeken iemand, die zelfstandig kan…

31 jul

Zomervakantie PMF 2018

De vestigingen van PMF in Burgum en Veendam zijn gesloten van vrijdag 3 augustus 2018 tot en met zondag 26 augustus 2018. Wij staan weer voor u klaar op maandag 27 augustus 2018 om al uw aanvragen en opdrachten te verwerken. Alle medewerkers van PMF wensen u een fijne zomer toe!      

12 jul

PMF in Burgum zoekt twee constructiebankwerkers/lassers en een heftruckchauffeur

WIJ ZOEKEN PERSONEEL!! * CONSTRUCTIEBANKWERKERS/LASSERS * HEFTRUCKCHAUFFEUR PMF Stalen Masten produceert stalen masten voor straatverlichting, verkeersignalering, bewegwijzering, cameraobservatiesystemen en bovenleidingen. Voor onze vestiging in Burgum zijn wij na de bouwvak op zoek naar twee ervaren constructiebankwerkers/lassers. Aan de hand van productietekeningen zet je masten en portalen in elkaar en las je deze af. Daarnaast zoeken…