PERSONEEL (METAALBEWERKING) GEZOCHT!

Geplaatst op: 31-05-2022

PMF Stalen Masten (35 medewerkers) in Burgum ontwerpt en produceert stalen masten volgens klantspecificatie. Deze masten worden veelal gebruikt voor openbare verlichting, verkeerssignalering, bewegwijzering, camerasystemen en voor de bovenleiding van trams en trolleybussen.

Voor de productie van lichtmasten en speciale constructies zoeken wij een:
LEERLING LASSER (BBL)
PMF Stalen Masten heeft twee plekken beschikbaar voor een kandidaat, die is gestart of wil starten met een metaalbewerking- of lasopleiding. Een BBL-traject is mogelijk vanaf niveau 1 tot en met 3 en kan met verschillende scholen worden georganiseerd. De kandidaat heeft een leeftijd tussen de 20 en 40 jaar en heeft feeling voor techniek. Een technische achtergrond is een pré. Het leertraject en de werkzaamheden bestaan uit:

* Tekeningen lezen
* Voorbereidende werkzaamheden in de productie
* Lassen van kleine onderdelen aan Lichtmasten (niveau 1)
* Samenstellen en lassen van constructies (niveau 2 en 3)
* Leren werken met de verschillende machines.

Voor de productie van zware verkeersmasten zoeken wij een:
LASSER OP (ONDER POEDERDEK)
De lasser OP heeft ervaring in MIG/MAG lassen en kan of wil het OP lassen leren. PMF verzorgt de instructie en/of cursus voor het OP lassen aan een ronde buis. De kandidaat is minimaal 30 jaar oud. De functie komt vrij omdat de huidige lasser OP met pensioen gaat. De werkzaamheden zijn zeker geschikt voor de oudere lassers en worden in de dagdienst uitgevoerd. De werkzaamheden bestaan uit:

* Tekeningen lezen
* OP lassen van serie en enkel stuks
* Halfjaarlijkse lasproef t.b.v. certificering

Voor de productie van speciale constructies zoeken wij een:
ERVAREN CONSTRUCTIEBANKWERKER
en een
LEERLING CONSTRUCTIEBANKWERKER (BBL)

De ervaren Constructiebankwerker (CB) heeft ervaring in het samenstellen van staalconstructies. Daarnaast heeft de kandidaat kennis en ervaring met MIG/MAG lassen. Zelfstandigheid en inzicht bij de uitvoering van werkzaamheden zijn een pré. Naast een ervaren constructiebankwerker is er ook ruimte voor een leerling constructiebankwerker. Dit kan een lasser zijn die zich wil verbreden of iemand die werken en leren wil combineren (BBL). De werkzaamheden bestaan uit:

* Tekening lezen
* Voorbereiding en samenstellen van de constructie
* Lassen van de constructie
* Halfjaarlijkse lasproef t.b.v. certificering

KANSEN EN MOGELIJKHEDEN:
* Wij bieden je een mooie baan in een nuchtere organisatie, waar je werkt in een leuk en dynamisch team en waar eigen inbreng wordt gewaardeerd
* Wij bieden een goede kandidaat een vast dienstverband na inwerkperiode
* Wij werken 40 uur per week, Conform de CA Klein Metaal (Metaal en Techniek) hebben onze werknemers recht op 25 + 13 ADV-dagen
* Wij bieden een passende beloning en mogelijkheden voor scholing

Heb je vragen? We staan je graag te woord. Je kunt contact opnemen met H.A. (Erik) Renken (06) 542 702 73 of Klaas van Heeringen (06) 557 908 02.

Ben je geïnteresseerd in één van de bovenstaande functies, dan zien we jouw reactie graag tegemoet (bellen of schriftelijk via klaas@pmf.nl). Wil je graag kennis maken met onze organisatie, dan nodigen we je graag uit voor ons Open Huis op dinsdag 7 juni 2022 tussen 13:00 en 19:00 uur.

ADRES:
PMF Stalen Masten, Mr. W.M. Oppedijk van Veenweg 22, 9251 TH BURGUM

 

 

 

 

 

interesse in een product van pmf?

contact ons

Producten van pmf

Nieuws van pmf

31 mei

PERSONEEL (METAALBEWERKING) GEZOCHT!

PMF Stalen Masten (35 medewerkers) in Burgum ontwerpt en produceert stalen masten volgens klantspecificatie. Deze masten worden veelal gebruikt voor openbare verlichting, verkeerssignalering, bewegwijzering, camerasystemen en voor de bovenleiding van trams en trolleybussen. Voor de productie van lichtmasten en speciale constructies zoeken wij een: LEERLING LASSER (BBL) PMF Stalen Masten heeft twee plekken beschikbaar voor…

08 feb

PMF Stalen Masten aanwezig op Vakbeurs Openbare Ruimte en Vakbeurs Mobiliteit

PMF Stalen Masten is op 5 en 6 oktober 2022 aanwezig met een eigen stand op de Vakbeurs Openbare Ruimte, die wordt gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht. Op dezelfde dag wordt, eveneens in de Jaarbeurs Utrecht, de Vakbeurs Mobiliteit gehouden.

08 feb

PMF Stalen Masten aanwezig op de Light + Building 2022 in Frankfurt am Main

PMF Stalen Masten is met een eigen stand aanwezig op de internationale vakbeurs Light + Building in Frankfurt. De Light + Building is werelds grootste vakbeurs voor  verlichting en wordt gehouden van 2 tot en met 6 oktober 2022 in Messe Frankfurt. Meer informatie: https://light-building.messefrankfurt.com/frankfurt/en.html Light + Building, The world’s leading trade fair for lighting…