PERSONEEL (METAALBEWERKING) GEZOCHT!

Geplaatst op: 31-05-2022

PMF Stalen Masten (35 medewerkers) in Burgum ontwerpt en produceert stalen masten volgens klantspecificatie. Deze masten worden veelal gebruikt voor openbare verlichting, verkeerssignalering, bewegwijzering, camerasystemen en voor de bovenleiding van trams en trolleybussen.

Voor de productie van lichtmasten en speciale constructies zoeken wij een:
LEERLING LASSER (BBL)
PMF Stalen Masten heeft twee plekken beschikbaar voor een kandidaat, die is gestart of wil starten met een metaalbewerking- of lasopleiding. Een BBL-traject is mogelijk vanaf niveau 1 tot en met 3 en kan met verschillende scholen worden georganiseerd. De kandidaat heeft een leeftijd tussen de 20 en 40 jaar en heeft feeling voor techniek. Een technische achtergrond is een pré. Het leertraject en de werkzaamheden bestaan uit:

* Tekeningen lezen
* Voorbereidende werkzaamheden in de productie
* Lassen van kleine onderdelen aan Lichtmasten (niveau 1)
* Samenstellen en lassen van constructies (niveau 2 en 3)
* Leren werken met de verschillende machines.

Voor de productie van zware verkeersmasten zoeken wij een:
LASSER OP (ONDER POEDERDEK)
De lasser OP heeft ervaring in MIG/MAG lassen en kan of wil het OP lassen leren. PMF verzorgt de instructie en/of cursus voor het OP lassen aan een ronde buis. De kandidaat is minimaal 30 jaar oud. De functie komt vrij omdat de huidige lasser OP met pensioen gaat. De werkzaamheden zijn zeker geschikt voor de oudere lassers en worden in de dagdienst uitgevoerd. De werkzaamheden bestaan uit:

* Tekeningen lezen
* OP lassen van serie en enkel stuks
* Halfjaarlijkse lasproef t.b.v. certificering

Voor de productie van speciale constructies zoeken wij een:
ERVAREN CONSTRUCTIEBANKWERKER
en een
LEERLING CONSTRUCTIEBANKWERKER (BBL)

De ervaren Constructiebankwerker (CB) heeft ervaring in het samenstellen van staalconstructies. Daarnaast heeft de kandidaat kennis en ervaring met MIG/MAG lassen. Zelfstandigheid en inzicht bij de uitvoering van werkzaamheden zijn een pré. Naast een ervaren constructiebankwerker is er ook ruimte voor een leerling constructiebankwerker. Dit kan een lasser zijn die zich wil verbreden of iemand die werken en leren wil combineren (BBL). De werkzaamheden bestaan uit:

* Tekening lezen
* Voorbereiding en samenstellen van de constructie
* Lassen van de constructie
* Halfjaarlijkse lasproef t.b.v. certificering

KANSEN EN MOGELIJKHEDEN:
* Wij bieden je een mooie baan in een nuchtere organisatie, waar je werkt in een leuk en dynamisch team en waar eigen inbreng wordt gewaardeerd
* Wij bieden een goede kandidaat een vast dienstverband na inwerkperiode
* Wij werken 40 uur per week, Conform de CA Klein Metaal (Metaal en Techniek) hebben onze werknemers recht op 25 + 13 ADV-dagen
* Wij bieden een passende beloning en mogelijkheden voor scholing

Heb je vragen? We staan je graag te woord. Je kunt contact opnemen met H.A. (Erik) Renken (06) 542 702 73 of Klaas van Heeringen (06) 557 908 02.

Ben je geïnteresseerd in één van de bovenstaande functies, dan zien we jouw reactie graag tegemoet (bellen of schriftelijk via klaas@pmf.nl). Wil je graag kennis maken met onze organisatie, dan nodigen we je graag uit voor ons Open Huis op dinsdag 7 juni 2022 tussen 13:00 en 19:00 uur.

ADRES:
PMF Stalen Masten, Mr. W.M. Oppedijk van Veenweg 22, 9251 TH BURGUM

 

 

 

 

 

interesse in een product van pmf?

contact ons

Producten van pmf

Nieuws van pmf

04 feb

Wij zien u in 2024 graag op de volgende vakbeurzen!

In 2024 zijn wij met een eigen stand aanwezig op de volgende vakbeurzen: ^Infra Relatiedagen, Hardenberg, Nederland, dinsdag 6 tot en met donderdag 8 februari 2024 ^Light & Building, Frankfurt am Main, Duitsland, zondag 3 tot en met vrijdag 8 maart 2024 ^Ruimte en Licht, Houten, Nederland, donderdag 6 juni 2024 ^Innotrans, Berlijn, Duitsland, dinsdag…

30 jun

PMF Stalen Masten ontvangt certificaat van Netbeheer Nederland (CAM-module)

Op vrijdag 30 juni 2023 ontving PMF Stalen Masten vanuit Netbeheer Nederland een certificaat voor het aanbrengen van een goedgekeurd binnenwerk voor de CAM-module. De CAM-module is een nieuwe standaard aansluitkast, waarmee de verlichting van de lichtmast wordt verbonden met het stroomnet van Liander, Enexis, Coteq, Rendo, Westland Infra en/of Stedin. PMF is in staat…

09 jun

Zomervakantie

De twee vestigingen van PMF Stalen Masten zijn vanwege collectieve bedrijfsvakantie gesloten van vrijdag 4 augustus 2023 tot en met zondag 27 augustus 2023. Vanaf maandag 28 augustus 2023 staan wij weer voor u klaar.