Maatregelen naar aanleiding van het coronavirus

Geplaatst op: 17-03-2020

In het belang van uw en onze veiligheid, doet PMF er alles aan om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. Om onze medewerkers, klanten en leveranciers maximaal te beschermen, volgen wij de richtlijnen en protocollen van de overheid en het RIVM. PMF hanteert de volgende richtlijnen en protocollen die voor u van belang zijn:

1. Onze (verkoop)medewerkers bezoeken zo weinig mogelijk klanten en leveranciers en werken zoveel mogelijk vanuit kantoor of vanuit huis. Alleen bij hoge uitzondering en op specifiek verzoek van de klant, leggen onze medewerkers nog klantbezoeken af.

2. Reeds geplande overleggen en/of vergaderingen met klanten of leveranciers zullen zoveel mogelijk telefonisch, via Skype of FaceTime plaatsvinden.

3. Voor het afleveren en ophalen van producten en bestellingen door derden, vragen wij de chauffeur onze panden niet verder te betreden dan de balies, zo min mogelijk contact te hebben met onze medewerkers en minimaal 1,5 meter afstand te houden. Het laden en lossen door onze eigen medewerkers zal zoveel mogelijk in de buitenlucht plaatsvinden.

4. Bij het afleveren van uw orders zullen de chauffeurs die voor PMF rijden voor hun eigen veiligheid én die van u en uw collega’s een aantal specifieke richtlijnen volgen:
♥ Onze chauffeurs maken zelf de vrachtwagen open en dicht.
♥ Wordt er met een heftruck gelost? Dan graag zoveel mogelijk buiten.
♥ Onze chauffeurs houden minimaal 1,5 meter afstand tot u en uw collega’s.
♥ Pakbonnen worden niet door u of uw collega’s getekend. Alleen de chauffeur zet zijn paraaf.

Wij hopen op uw begrip en medewerking. Tegelijkertijd zullen wij er alles aan doen om u te blijven ondersteunen in deze uitdagende tijd.

interesse in een product van pmf?

contact ons

Producten van pmf

Nieuws van pmf

17 mrt

PMF Stalen Masten is lid van Circulair Friesland

Burgum/Veendam – Al sinds jaar en dag heeft PMF Stalen Masten de doelstelling zorgvuldig om te gaan met grondstoffen, hulpmiddelen en afvalstromen tijdens het productieproces van onze masten en portalen. Om onze drang naar een 100% circulaire bedrijfsvoering te intensiveren, zijn we een lidmaatschap aangegaan bij de Vereniging Circulair Friesland. PMF is blij dat dankzij…

17 mrt

Maatregelen naar aanleiding van het coronavirus

In het belang van uw en onze veiligheid, doet PMF er alles aan om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. Om onze medewerkers, klanten en leveranciers maximaal te beschermen, volgen wij de richtlijnen en protocollen van de overheid en het RIVM. PMF hanteert de volgende richtlijnen en protocollen die voor u van…

25 feb

Van idee, schets, productie tot een mooi eind product!

Waar we ook goed in zijn? Maatwerkproducten maken. Lekker meedenken met de klant. In onderstaand voorbeeld ontvingen we een vraag van Ronald Gijzel van Nobralux. Hij had een mooi product ontwikkeld voor het dorp Terheijden. Nobralux had een idee, samen maakten we een schets en PMF produceerde de masten. Een prachtig resultaat tot gevolg!