PMF in Burgum zoekt constructiebankwerkers/lassers

Geplaatst op: 12-07-2018

WIJ ZOEKEN PERSONEEL!!
* CONSTRUCTIEBANKWERKERS/LASSER

PMF Stalen Masten produceert stalen masten voor straatverlichting, verkeersignalering, bewegwijzering, cameraobservatiesystemen en bovenleidingen.

Voor onze vestiging in Burgum zijn wij op zoek naar ervaren constructiebankwerkers/lassers. Aan de hand van productietekeningen zet je masten en portalen in elkaar en las je deze af.

OVER WELKE EIGENSCHAPPEN BESCHIK JE?
We zoeken iemand, die zelfstandig kan werken, beschikt over een actieve houding en no-nonsense mentaliteit. Daarnaast heb je een opleiding op MBO niveau.

WAT BIEDEN WE JOU?
We bieden je een mooie functie binnen een enthousiast team.

HEB JE VRAGEN?
Neem contact op met Erik Renken (directeur), telefoon (06) 542 702 73 of kijk op onze website www.stalenmasten.nl

INTERESSE? REAGEER SNEL
Je mag ons bellen, maar uiteraard kun je ook schriftelijk reageren via vacature@pmf.nl. Daarnaast nodigen wij ook ZZP-ers uit om te reageren.

interesse in een product van pmf?

contact ons

Producten van pmf

Nieuws van pmf

28 jul

Bedrijfsvakantie 2021

Ons bedrijf is vanwege de bedrijfsvakantie gesloten tot en met vrijdag 13 augustus 2021. vanaf maandag 16 augustus 2021 staan wij u graag weer te woord.

12 apr

PMF Stalen Masten genomineerd voor de Verkiezing Friese Ondernemer van het Jaar 2021

Burgum, 12 april 2021 – PMF Stalen Masten in Burgum is genomineerd voor de Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar 2021. Uit een lange kandidatenlijst werden zes ondernemingen geselecteerd, t.w. Aquatec Industries, FibreMax, Future Fuels Wholesale, Kooi, Machandel en PMF Stalen Masten. De genomineerden zullen zich tijdens de halve finale op 31 mei 2021 presenteren…

22 jun

PMF Stalen Masten is lid van Circulair Friesland

Burgum/Veendam – Al sinds jaar en dag heeft PMF Stalen Masten de doelstelling zorgvuldig om te gaan met grondstoffen, hulpmiddelen en afvalstromen tijdens het productieproces van onze masten en portalen. Om onze drang naar een 100% circulaire bedrijfsvoering te intensiveren, zijn we een lidmaatschap aangegaan bij de Vereniging Circulair Friesland. PMF is blij dat dankzij…