PMF in Burgum zoekt constructiebankwerkers/lassers

Geplaatst op: 12-07-2018

WIJ ZOEKEN PERSONEEL!!
* CONSTRUCTIEBANKWERKERS/LASSER

PMF Stalen Masten produceert stalen masten voor straatverlichting, verkeersignalering, bewegwijzering, cameraobservatiesystemen en bovenleidingen.

Voor onze vestiging in Burgum zijn wij op zoek naar ervaren constructiebankwerkers/lassers. Aan de hand van productietekeningen zet je masten en portalen in elkaar en las je deze af.

OVER WELKE EIGENSCHAPPEN BESCHIK JE?
We zoeken iemand, die zelfstandig kan werken, beschikt over een actieve houding en no-nonsense mentaliteit. Daarnaast heb je een opleiding op MBO niveau.

WAT BIEDEN WE JOU?
We bieden je een mooie functie binnen een enthousiast team.

HEB JE VRAGEN?
Neem contact op met Erik Renken (directeur), telefoon (06) 542 702 73 of kijk op onze website www.stalenmasten.nl

INTERESSE? REAGEER SNEL
Je mag ons bellen, maar uiteraard kun je ook schriftelijk reageren via vacature@pmf.nl. Daarnaast nodigen wij ook ZZP-ers uit om te reageren.

interesse in een product van pmf?

contact ons

Producten van pmf

Nieuws van pmf

22 jun

PMF Stalen Masten is lid van Circulair Friesland

Burgum/Veendam – Al sinds jaar en dag heeft PMF Stalen Masten de doelstelling zorgvuldig om te gaan met grondstoffen, hulpmiddelen en afvalstromen tijdens het productieproces van onze masten en portalen. Om onze drang naar een 100% circulaire bedrijfsvoering te intensiveren, zijn we een lidmaatschap aangegaan bij de Vereniging Circulair Friesland. PMF is blij dat dankzij…

22 jun

PMF Stalen Masten aanwezig op de Infrarelatiedagen Hardenberg 2021

PMF is met een eigen stand aanwezig op de Infra Relatiedagen in Hardenberg van 2 tot en met 4 februari 2021. Standnummer 177.

22 jun

Messe Frankfurt annuleert Light + Building 2020 in Frankfurt am Main

In verband met de Covid19-pandemie heeft Messe Frankfurt – samen met haar partners ZVEI en ZVEH – besloten dat de Light + Building 2020 komt te vervallen. De eerstvolgende Light + Building wordt nu georganiseerd van zondag 13 tot en met 18 maart 2022. Meer informatie: https://light-building.messefrankfurt.com/frankfurt/en.html Light + Building, The world’s leading trade fair…