Directiewisseling bij PMF Stalen Masten

Geplaatst op: 11-12-2019

Erik Renken draagt met ingang van 1 januari 2020 zijn directie-verantwoordelijkheden bij PMF Stalen Masten over aan Leon Leijdsman. Na bijna 30 jaar zal Erik Renken zich uit zijn functie van Algemeen Directeur van PMF Stalen Masten terugtrekken.

Leon Leijdsman, per 15 november 2019 in dienst bij PMF Stalen Masten, heeft ruime management ervaring opgedaan bij NV Nederlandse Gasunie. Tevens heeft hij diverse commerciële functies bekleed bij zowel NV Nederlandse Gasunie als Gastec (nu KIWA Nederland).

De familie Renken blijft aandeelhouder van PMF. Erik Renken zal voor PMF Stalen Masten actief blijven binnen commercie en advies.

De continuïteit van de dienstverlening van PMF Stalen Masten blijft uiteraard gewaarborgd. Onze vakmensen blijven u de kwaliteit leveren zoals u dat van ons gewend bent. Wij zorgen voor het gewenste eindproduct, waarbij kwaliteit en een goede samenwerking voor ons van het grootste belang zijn.

interesse in een product van pmf?

contact ons

Producten van pmf

Nieuws van pmf

16 jul

PMF Stalen Masten in Burgum zoekt constructiebankwerkers/lassers en forceerder CNC

PMF Stalen Masten produceert stalen masten, die hoofdzakelijk worden gebruikt voor straatverlichting, verkeerssignalering, bewegwijzering, cameraobservatiesystemen en bovenleidingen. PMF Stalen Masten werkt vanuit vestigingen in Burgum en Veendam. Voor onze vestiging in Burgum komen wij graag in contact met kandidaten voor de volgende functies: CONSTRUCTIEBANKWERKERS/LASSERS De werkzaamheden bestaan uit het samenstellen, hechten en lassen van masten…

22 jun

PMF Stalen Masten is lid van Circulair Friesland

Burgum/Veendam – Al sinds jaar en dag heeft PMF Stalen Masten de doelstelling zorgvuldig om te gaan met grondstoffen, hulpmiddelen en afvalstromen tijdens het productieproces van onze masten en portalen. Om onze drang naar een 100% circulaire bedrijfsvoering te intensiveren, zijn we een lidmaatschap aangegaan bij de Vereniging Circulair Friesland. PMF is blij dat dankzij…

22 jun

PMF Stalen Masten aanwezig op de Infrarelatiedagen Hardenberg 2021

PMF is met een eigen stand aanwezig op de Infra Relatiedagen in Hardenberg van 2 tot en met 4 februari 2021. Standnummer 177.