Directiewisseling bij PMF Stalen Masten

Geplaatst op: 11-12-2019

Erik Renken draagt met ingang van 1 januari 2020 zijn directie-verantwoordelijkheden bij PMF Stalen Masten over aan Leon Leijdsman. Na bijna 30 jaar zal Erik Renken zich uit zijn functie van Algemeen Directeur van PMF Stalen Masten terugtrekken.

Leon Leijdsman, per 15 november 2019 in dienst bij PMF Stalen Masten, heeft ruime management ervaring opgedaan bij NV Nederlandse Gasunie. Tevens heeft hij diverse commerciële functies bekleed bij zowel NV Nederlandse Gasunie als Gastec (nu KIWA Nederland).

De familie Renken blijft aandeelhouder van PMF. Erik Renken zal voor PMF Stalen Masten actief blijven binnen commercie en advies.

De continuïteit van de dienstverlening van PMF Stalen Masten blijft uiteraard gewaarborgd. Onze vakmensen blijven u de kwaliteit leveren zoals u dat van ons gewend bent. Wij zorgen voor het gewenste eindproduct, waarbij kwaliteit en een goede samenwerking voor ons van het grootste belang zijn.

interesse in een product van pmf?

contact ons

Producten van pmf

Nieuws van pmf

17 mrt

PMF Stalen Masten is lid van Circulair Friesland

Burgum/Veendam – Al sinds jaar en dag heeft PMF Stalen Masten de doelstelling zorgvuldig om te gaan met grondstoffen, hulpmiddelen en afvalstromen tijdens het productieproces van onze masten en portalen. Om onze drang naar een 100% circulaire bedrijfsvoering te intensiveren, zijn we een lidmaatschap aangegaan bij de Vereniging Circulair Friesland. PMF is blij dat dankzij…

17 mrt

Maatregelen naar aanleiding van het coronavirus

In het belang van uw en onze veiligheid, doet PMF er alles aan om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. Om onze medewerkers, klanten en leveranciers maximaal te beschermen, volgen wij de richtlijnen en protocollen van de overheid en het RIVM. PMF hanteert de volgende richtlijnen en protocollen die voor u van…

25 feb

Van idee, schets, productie tot een mooi eind product!

Waar we ook goed in zijn? Maatwerkproducten maken. Lekker meedenken met de klant. In onderstaand voorbeeld ontvingen we een vraag van Ronald Gijzel van Nobralux. Hij had een mooi product ontwikkeld voor het dorp Terheijden. Nobralux had een idee, samen maakten we een schets en PMF produceerde de masten. Een prachtig resultaat tot gevolg!