PMF Stalen Masten prominent in beeld bij KRO De Rekenkamer

Geplaatst op: 25-04-2016

Een cameraploeg van het KRO programma De Rekenkamer bracht in 2014 een bezoek aan de productievestiging van PMF Stalen Masten in Veendam. Hier werden opnames gemaakt voor de uitzending, waarin de volgende vraag centraal staat: Wat kost een lantaarnpaal? Onze directeur, de heer H.A. Renken (Erik), kwam in deze uitzending uitgebreid aan het woord. Er werd aandacht besteed aan de grote hoeveelheid verschillende soorten lichtmasten, het productieproces, de nieuwste generatie botsveilige stalen lichtmasten, etc.

In de uitzending kwamen naast de uiterst duurzame stalen masten ook de decoratieve gietijzeren masten aan bod. Ook zag u hoe het installeren en het schoonmaken van masten werd uitgevoerd. Diverse deskundigen maakten in de uitzending een inschatting van het totale arsenaal lichtmasten in Nederland en welke kosten en baten dit met zich meebrengt.

Een uiterst leuk en informatief TV-programma, dat werd uitgezonden op donderdag 24 april op Nederland 3. Heeft u de uitzending gemist? Door deze link te volgen, bekijkt u het programma via ‘Uitzending Gemist’ van de Publieke Omroep.

Heeft u na de uitzending nog vragen? Of bent u op zoek naar de beste lichtmasten van Nederland? Bel ons voor een afspraak op telefoon 0511 – 46 38 15 of 0598 – 61 32 90. Wij produceren lichtmasten in iedere prijsklasse.

 

interesse in een product van pmf?

contact ons

Producten van pmf

Nieuws van pmf

04 feb

Wij zien u in 2024 graag op de volgende vakbeurzen!

In 2024 zijn wij met een eigen stand aanwezig op de volgende vakbeurzen: ^Infra Relatiedagen, Hardenberg, Nederland, dinsdag 6 tot en met donderdag 8 februari 2024 ^Light & Building, Frankfurt am Main, Duitsland, zondag 3 tot en met vrijdag 8 maart 2024 ^Ruimte en Licht, Houten, Nederland, donderdag 6 juni 2024 ^Innotrans, Berlijn, Duitsland, dinsdag…

30 jun

PMF Stalen Masten ontvangt certificaat van Netbeheer Nederland (CAM-module)

Op vrijdag 30 juni 2023 ontving PMF Stalen Masten vanuit Netbeheer Nederland een certificaat voor het aanbrengen van een goedgekeurd binnenwerk voor de CAM-module. De CAM-module is een nieuwe standaard aansluitkast, waarmee de verlichting van de lichtmast wordt verbonden met het stroomnet van Liander, Enexis, Coteq, Rendo, Westland Infra en/of Stedin. PMF is in staat…

09 jun

Zomervakantie

De twee vestigingen van PMF Stalen Masten zijn vanwege collectieve bedrijfsvakantie gesloten van vrijdag 4 augustus 2023 tot en met zondag 27 augustus 2023. Vanaf maandag 28 augustus 2023 staan wij weer voor u klaar.